Klub iz Indonezije otjerao nekadašnjeg napadača West Hama

Carlton Cole na udaru čelnika kluba

Klub iz Indonezije otjerao nekadašnjeg napadača West Hama

E. Čaušević

Nekadašnji napadač West Hama, Carlton Cole, će prema svemu sudeći ovog ljeta ostati bez kluba.

Cole je na iznenađenje mnogih prošle godine odlučio da svoju karijeru nastavi u Indoneziji kada je potpisao za Persib. Međutim, ovaj 33-godišnji napadač je počeo samo dvije utakmice od 16 koliko je ukupno odigrao za ovaj klub iz Indonezije.

Nekadašnji napadač je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom čiji vlasnik je predsjednik Intera, Eric Thohir. No, Cole se našao u nemilosti trenera Umuha Muchtara i gotovo sigurno će ovaj klub s njim raskinuti saradnju.

"Odlučili smo da je najbolje da raskinemo ugovor s njim i dovedemo novog napadača. Igrao je veoma loše u poređenu s ostalim stranim igračima koje imam. On je najgori definitivno", rekao je Muchtar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi