Klub je u nevolji, ali Pepe je spreman da im se pridruži

Pepe odlazi iz Reala?

Klub je u nevolji, ali Pepe je spreman da im se pridruži

Portugalski defanzivac Pepe mogao bi narednog ljeta napustiti Real Madrid.

Njemu ugovor sa Kraljevskim timom ističe na kraju ove sezone, a španski list AS prenosi kako mu Real Madrid ne namjerava ponuditi novi tako da će postati slobodan igrač.

Upravo to namjerava iskorisiti Milan koji je spremio dvogodišnji ugovor za ovog sjajnog Portugalca po kojem bi Pepe zarađivao oko četiri miliona eura po sezoni.

Trener Milana Vincenzo Montella želi dovesti jednog iskusnog štopera kao što je Pepe koji bi pomogao Romagnoliju da se nastavi razvijati u pravom pravcu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Pepe u Real Madrid stigao 2007. godina iz Porta. Prije toga je igrao za Martimo.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije