Ko će biti domaćin finala Kupa kralja?

Vicente Caleron ili Santiago Bernabeu?

Ko će biti domaćin finala Kupa kralja?

Teme:

Sevilla i Barcelona sastaće se u finalu Kupa kralja nakon što su u prethodnoj rundi bili bolji od Celte, odnosno Valencije.

Tačan datum odigravanja finalne utakmice trebao bi da bude 21. maj, ali u slučaju da ekipa Seville stigne do finala Lige Evrope, susret bi bio pomjeren za jedan dan.

Stadion Vicente Calderon ima najveće šanse da bude poprište ovog duela, ali u FC Barcelona smatraju da bi finale trebalo da se odigra na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid je već prošle sezone poslao svoj stav Fudbalskom savezu Španije da ne želi da bude domaćin finala, a samim tim je pogoršao već zategnute odnose s tom organizacijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi