Ko će činiti konkurenciju Edinu Džeki u novom timu?

Džeko na Olimpicu postaje prvi napadač

Ko će činiti konkurenciju Edinu Džeki u novom timu?

A. Haznadarević

Nakon višemjesečne sage o odlasku Edina Džeke iz Manchester Cityja, te njegovog prelaska u italijansku Romu, danas je stigla konačna potvrda da su dva kluba uspjela pronaći zajednički jezik, te da će se najbolji strijelac u historiji bh. reprezentacije pridružiti Miralemu Pjaniću.

Iako je Dijamant imao ugovor sa Građanima sve do ljeta 2018. godine, prevelika i prejaka konkurencija u redovima viceprvaka Engleske ga je primorala na odlazak, kao i pronalazak kluba u kom će biti mnogo više prostora i osiguranu minutažu. 

Odlaskom iz Manchester Cityja se uspio riješiti pritiska kog su na njega vršili Sergio Aguero, Wilfried Bony, te novajlija Raheem Sterling, dok ga u Romi očekuju novi, ali daleko slabiji konkurenti u napadu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.