Ko je Roju dostavio bananu na teren?

Sve je počelo od Mourinha

Ko je Roju dostavio bananu na teren?

E. Škorić

Protekle večeri Manchester United je pobijedio Rostov s 1:0 i plasirao se u četvrtfinale Evropske lige.

United je minimalcem stigao do prolaza, a u meču je viđena jedna neobična situacija, kada je Marcos Rojo, prvotimac domaćih, na terenu jeo bananu.

Argentincu je nedostajalo vitamina, a Jose Mourinho mu je oljuštio bananu i dao je Ashleyu Youngu, koji se zagrijavao, da bi ovaj kasnije Roju dostavio "večeru".

Ovakvi potezi rijetki su na terenima i banane, nažalost, uglavnom služe navijačima da pokažu rasizam prema protivničkim igračima, ali sada je ova voćka koristila da se nahrani jedan od igrača Uniteda, kome je očito bilo ponestalo snage.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi