Ko kaže da samo prodaju? Monaco doveo veliko pojačanje!
Foto: EPA

Youri Tielemans stiže u Monaco

Ko kaže da samo prodaju? Monaco doveo veliko pojačanje!

M. Šljivak

Ekipa Monaca prekinula je ove sezone dominaciju PSG-a u prvenstvu Francuske.

Kneževi su fantastičnu sezonu okrunili titulom prvaka, a igrači ovog tima su najtraženiji među evropskim velikanima.

Nekoliko glavnih igrača će sigurno napustiti ovaj klub, ali ni rukovodstvo prvaka Francuske ne sjedi skrštenih ruku, te su već angažovali veliko pojačanje.

Novi član ovog tima u narednim danima postaće 20-godišnji Belgijanac Youri Tielemans, jedan od najvećih talenata u ovoj zemlji.

Tielemans je dogovorio sve uslove oko prelaska u Monaco. Posao bi trebao biti završen jako brzo i Kneževi će dobiti zaista veliko pojačanje u veznom redu.

"Njegov prelazak u Monaco nije još potpuno kompletiran. Ipak, vjerujemo da će sve biti gotovo do kraja sedmice", rekao je direktor Anderlechta Herman Van Holsbeeck.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sjajni veznjak  se ranije povezivao sa Unitedom, Interom i Atleticom, a na kraju je donio odluku da postane član sjajne ekipe iz francuske kneževine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi