"Ko na mene pljune, jest će na slamku"

Fudbaler Stokea prijeti

"Ko na mene pljune, jest će na slamku"

Mnogo pažnje u engleskim medijima izazvala je utakmica između Manchester Uniteda i Newcastlea, zahvaljujući igračima Johnnyju Evansu i Papissu Cisseu.

Zbog pljuvanja Cisse je dobio sedam utakmica kazne, dok Evans čeka još uvijek odluku saveza. Zanimljiv komentar na sramotnu situaciju u Premiershipu dao je napadač Stoka Jonathan Walters, koji je zaprijetio da će loše proći onaj koji njega pljune. 

"Kao igrač sam doživio svašta. Od štipanja do udaranja bez lopte. No pljuvanje je nešto grozno. Da neko pljune na mene, jeo bi na slamčicu", rekao je Walters.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.