Kod Sušića ne može, kod Scolarija može

Seks za vrijeme Mundijala

Kod Sušića ne može, kod Scolarija može

E. Škorić

Brazilski selektor Luiz Felipe Scolari dozvolio je svojim reprezentativcima seks tokom Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Scolarija su novinari na press konferenciji upitali da li će dozvoliti seks svojim igračima tokom SP-a. "Da, to je normalno", odgovorio im je selektor Karioka, a onda dodao:

"Igrači mogu praktikovati normalan seks tokom Svjetskog prvenstva. Određene poze su zabranjene. Igrači ne smiju izvoditi akrobacije".

To je potpuno suprotno pravilo od onoga kojeg se pridržava selektor bh. reprezentacije Safet Sušić, koji želi da svoje igrače drži podalje od djevojaka i žena tokom Mundijala. Koja opcija će biti rezultatski isplatljivija, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.