Kodrin novi klub ima poruku za bh. javnost
Foto: FSV Mainz 05

Oglasili se iz Mainza

Kodrin novi klub ima poruku za bh. javnost

Iz njemačkog bundesligaša Mainza nakon dovođenja Kenana Kodre obratili su se bh. javnosti. 

Mainz je u borbi za dovođenje novopečenog reprezentativca BiH pobijedio nekoliko klubova, između ostalog, Groningen, Athletic Bilbao i Deportivo Alaves, a s njim su jučer zvanično potpisali ugovor na četiri godine. 

Putem zvanične Facebook stranice iz Mainza su se oglasili na bosanskom jeziku, poželjevši dobrodošlicu navijačima iz naše zemlje: "Radujemo se našim novim navijačima iz Bosne i Hercegovine! Dobro došli u Mainz." 

Kodro (23) je proteklih godinu dana igrao veoma dobro u La Ligi, postigavši sedam pogodaka na 28 utakmica, no njegova Osasuna je napustila društvo najboljih i naš napadač je odlučio pronaći novu sredinu. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi