Kodrin Servette remizirao sa Zurichom

U 33. kolu Challenge lige

Kodrin Servette remizirao sa Zurichom

U okviru 33. kola švicarske Challenge lige Servette koji sa klupe predvodi bh. stručnjak Meho Kodro je rezmizirao sa prvoplasiranim Zurichom, 1:1.

Nakon što su u prethodnom kolu izabranici bh. trenera poraženi od Xamaxa sa minimalnih 1:0, sada su ipak uspjeli stići do remija u gostima kod prvoplasirane ekipe Challenge lige, Zuricha.

Prvo poluvrijeme je završilo bez golova, da bi Servette nakon sedam minuta igre u drugom dijelu preko Nsamea došao do vodstva od 1:0.

Ipak, domaćini u 69. minuti dolaze do poravnanja.

Sa bijele tačke je pogodio Kone, te na taj način postavio konačnih 1:1.

Zurich je već gotovo siguran putnik u najelitniji rang švicarskog nogometa, dok će Servette najvjerovatnije završiti sezonu na trećoj poziciji Challenge lige.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi