Nekadašnji napadač katalonskog diva

Kodro: Moje subjektivno mišljenje je da će Barca dobiti

U okviru 9. kola španske Primere snage će na Santiago Bernabeu odmjeriti aktuelni prvak Evrope Real Madrid i trenutno prvoplasirani tim španskog prvenstva, Barcelona.

O 169. po redu El Clasicu u Primeri pitali smo i nekadašnjeg fudbalera i napadača Barcelone, a sada šefa stručnog štaba Sarajeva, Mehu Kodru.

Mostarac koji je sa dva gola obilježio jedan od duela velikih rivala priznao je naravno da u ovom slučaju ne može biti realan i objektivan, te da su njegove simpatije uvijek na strani njegove Barce.

"Vrlo je teško predviđati ishod večerašnjeg derbija. Kad pričamo o takvim derbijima, pogotovo kada pričamo o Barceloni ja sam tu subjektivan. Naravno volio bih da Barcelona dobije, volim taj način razmišljanja i način sportske organizacije. Oni imaju sjajne igrače i mogu definitivno svakoga da dobiju. U dobroj su formi i kao što znate u španskom prvenstvu nisu primili gola, a dali su ne znam koliko golova", kazao je nekadašnji fudbaler katalonskog velikana, te dodao:

"Bez obzira što se utakmica igra na Bernabeu, da je Barcelona lagani favorit. Ipak, to ništa ne znači. i Madrid ima izvanrednih igrača. Derbi se može otvoriti kako na jednu, tako i na drugu stranu. Ali, moje subjektivno mišljenje je da će Barca dobiti večeras".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti