Kodro spasio Osasunu protiv Eibara

Novi gol bh. fudbalera

Kodro spasio Osasunu protiv Eibara

E. Čaušević

Fudbaleri Osasune večeras su na domaćem terenu remizirali protiv Eibara u okviru 27. kola španske La Lige.

Osasuna u ovoj sezoni ima samo jednu pobjedu i zakucana je za dno tabele, ali igrači ove ekipe ne žele odustati od borbe za opstanak. Večeras je u Osasuni gostovao Eibar koji je ima do finiša meča prednost od 0:1, ali je tada na scenu stupio Kenan Kodro.

U prvom poluvremenu je bilo nekoliko dobrih prilika, ali se rezultat nije mijenjao. Na prvi gol čekali smo sve do 72. minute kada je nakon asistencije Cape mrežu Osasuna zatresao Kike za 0:1.

Ipak, Osasuna se samo sedam minuta kasnije vratila u meč. Romero je upisao asistenciju, a veliki bod Osasuni svojim novim golom donio je Kenan Kodro. Osasuna je i dalje posljednja sa 11 bodova, dok je Eibar osmi sa 40 bodova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

La Liga, 27. kolo:

Osasuna - Eibar 1:1

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti