Kodro u posljednjoj minuti donio pobjedu Osasuni

Španska Segunda divizija

Kodro u posljednjoj minuti donio pobjedu Osasuni

Momčad Osasune u susretu devetog kola španske Segunda divizije bila je bolja od Tenerifea, a meč je završen rezultatom 3:2.

Do prvog pogotka stigli su gosti iz Tenerifea u 37. minuti preko Sanza, a na izjednačenje Osasune čekalo se svega osam minuta. U sudijskoj nadonadi prvog poluvremena strijelac je bio Nekounam.

Drugo poluvrijeme ponudilo je dosta uzbudljiviju fudbalsku predstavu, u kojoj su viđena još tri pogotka. Prvo je Vitolo s bijele tačke Tenerife doveo u novo vodstvo, da bi potom u 78. i 90. minuti Nino i Kodro preokrenuli rezultat za treću ovosezonsku pobjedu Osasune.

Podsjećanja radi, Kenan Kodro je sin proslavljenog bh. fudbalera Mehe Kodre, a riječ je o 21-godišnjem fudbaleru koji je u Osasunu stigao u ljetnom prijelaznom roku iz B tima Real Sociedada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije