Koeman: City nije imao rješenje za Tadića

Strateg Southamptona zadovoljan igrom veznjaka

Koeman: City nije imao rješenje za Tadića

D. Vejo

Fudbaleri Southamptona ostvarili su danas veliku pobjedu na svom terenu protiv Manchester Cityja (4:2), a zapaženu ulogu u redovima domaćih imao je Dušan Tadić koji je upisao čak tri asistencije.

Dovoljan razlog da dobije pohvale od šefa struke.

"Zadovoljan sam igrom svojih igrača. Ispoštovali su dogovor iz svlačionice. Dušan Tadić sjajno je odigrao bez greške. Pravio je velike probleme odbrani Cityja. Veoma dobro se otvarao u prostor i tako pravio sebi uslove da pošalje kvalitetan pas, što je u konačnici rezultiralo", rekao je za inostrane medije trener Southamptona, Ronald Koeman.

Naredni meč Tadić i društvo odigrat će na gostovanju kod ekipe Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi