Koeman na njega ne računa previše: Bešić gleda meč s tribina
Foto: EPA

Nema ga u zapisniku protiv Ruzomberoka

Koeman na njega ne računa previše: Bešić gleda meč s tribina

M. Šljivak

Menadžer Evertona Ronald Koeman odabrao je fudbalere za večerašnji meč trećeg pretkola Evropske lige protiv slovačkog Ruzomberoka.

U sastavu tima s Goodisona nema bh. reprezentativca Muhameda Bešića. Očigledno je da holandski stručnjak ne računa previše na usluge 24-godišnjeg veznjaka i večeras je van ekipe.

S obzirom da je konkurencija u ekipi zaista ogromna, pravo je pitanje koliko će Bešić dobiti šanse za igru i u narednoj sezoni, a ovo što se sada dešava je veoma zabrinjavajuće.

Everton će večeras nastupiti s ovom ekipom: Stekelenburg; Martina, Baines, Keane, Williams, Gana; Schneiderlin, Klaasen, Calvert-Lewin, Mirallas. Rooney

Na klupi su ostali: Pickford, Jagielka, Holgate, Barry, Davies, Lookman, Sandro.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Treba istaći da će u ekipi Ruzomberoka od prve minute igrati nekadašnji fudbaler Sarajeva Nermin Haskić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi