Koestner: Misimović je bio sjajan

Wolfsburg preko Rubina do Fulhama

Koestner: Misimović je bio sjajan

Wolfsburg se plasirao u četvrtfinale Evropske lige pobjedom nad Rubinom iz Kazana, a naredni protivnik biće im engleski Fulham.

Trener aktuelnog prvaka Njemačke Lorenz-Guenther Koestner zadovoljan je načinom na koji je njegova ekipa izborila učešće među četiri najbolje ekipe Evropske lige.

"Pokazali smo pravi pristup, nakon što smo gubili sa 0:1. Rekao sam igračim na poluvremenu da još uvijek imamo šanse, a nismo smjeli sebi dopustiti da primimo još jedan gol. Zvjezdan Misimović je odigrao sjajnu utakmicu, ako i Obafemi Martins i Christian Gentner", rekao je Koestner za zvaničnu stranicu Wolfsburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.