Koke: Svaka čast Mandžukiću na poštenju

Fudbaler Atletica

Koke: Svaka čast Mandžukiću na poštenju

U španskim medijima mnogo prašine izazvao je duel madridskih klubova Atletica i Reala u kojem je navodno Carvajal ugrizao Mandžukića. 

Iako je UEFA planirala istražiti nejasnu situaciju, sve sumnje uklonio je hrvatski napadač koji je idućeg jutra na svom Twitter profilu napisao da ugriza nije bilo. Pohvale na račun Mandžukića stigle su i od strane saigrača Kokea. 

"Svaka čast Mandžukiću zbog toga što je napravio, što je rekao da ugriza nije bilo. Mislim da je sjajno što je stao u obranu Carvajala", kazao je Koke u razgovoru za španski AS. 

Pravi primjer sportskog ponašanja nagradio je i sportski list Mundo Deportivo koji je napisao pohvalan tekst o Mandžukića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.