Zoran Kokot zadovoljan

Kokot: Neće biti opuštanja u revanšu

Fudbaleri Željezničara savladali su danas na Malti ekipu Balzana s 2:0, a nastup je upisao i Zoran Kokot.

Plavi su dominirali terenom i na kraju su slavili zasluženu pobjedu, a Kokot ističe da bi prije utakmice ovaj rezultat svakako prihvatili.

"Nismo mnogo znali o protivniku. Da nam je neko prije utakmice ponudio dva razlike sigurno je da bismo to prihvatili. Pokazali smo da smo dosta kvalitetnija ekipa i da ćemo na Koševu potvrdi ovih 2:0 i da prođemo u drugi krug", rekao je Kokot.

Veznjak sarajevskog tima ističe da je bilo jako teško igrati po sparnom vremenu, a ni teren nije bio u baš najboljem stanju.

"Kao i što ste sami vidjeli bilo je jako teško. Teren je također bio dosta tvrd, ali eto izborili smo se sa svim tim mukama i opravdali smo ulogu favorita", ističe Kokot.

Opuštanja u revanšu neće biti...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svi igraju danas fudbal, nećemo se opuštati i nadam se da ćemo istrčati u najjačem sastavu da potvrdimo ovu pobjedu danas i da prođemo u naredni krug takmičenja", istakao je Kokot.

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.