Napadač Željezničara

Kokot: Zadovoljni smo protivnikom

Fudbaleri Željezničara se u Međugorju pripremaju za početak nove sezone koju će otvoriti evropskom utakmicom u okviru 1. pretkola Europa lige, a ime svog protivnika saznali su danas nešto iza 13 sati.

Malteški Balzan, koji je u prošloj sezoni završio na četvrtom mjestu na tabeli, biće prvi ovosezonski rival Plavih.

"Što se tiče priprema uslovi u Međugorju su fantastični kao i uvijek. Danas smo saznali i ime našeg protivnika u Evropi i upravo zbog te utakmice smo nešto ranije krenuli s pripremama. Zadovoljni smo protivnikom kojeg nam je žrijeb dodijelio, ali ne treba nikoga podcijeniti, pogotovo zbog činjenice da već znamo imena protivnika u 2. pretkolu. Iako te ekipe nose titulu favorita, iskreno se nadam da ćemo dogurati daleko", rekao je Zoran Kokot napadač Željezničara.

U tim s Grbavice stiglo je nekoliko novih fudbalera, a napadača Želje upitali smo za komentar o novim saigračima u ekipi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Iskreno nije moje da komentarišem, ali obzirom da ih poznajem dosta godina to su dobri igrači. Vidjet ćemo kako će se pokazati, vrijeme će reći svoje", kazao je sada jedan od najiskusnijih fudbalera u timu Milomira Odovića.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.