Kolarov odlazi sa Etihada?

Postaje višak u timu

Kolarov odlazi sa Etihada?

Srbijanski defanzivac Aleksandar Kolarov mogao bi postati višak u Manchester Cityju. 

Manchester City namjerava dodatno osnažiti tim u ljetnom prijelaznom roku kako bi se naredne sezone uključio u borbu za titulu, a navodno blizu je da završi dva pojačanja na poziciji lijevog beka. 

Prema pisanju Sky Sportsa, na vratima Etihada su Ryan Bertrand iz Southamptona i Monacov Benjamin Mendy i transfer bi uskoro trebao biti ozvaničen, a u slučaju tog scenarija, višak u timu bi postao Kolarov.

Guardiola je već trojici bekova dao do znanja kako mogu potražiti novu sredinu, tačnije Zabaleti, Clichyju i Sagni, pa ne bi bilo isključeno da sljedeći bude i Kolarov koji je na Etihadu od 2010. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U protekloj sezoni Kolarov je za Manchester City odigrao 40 utakmica u svim takmičenjima. Osim na lijevom beku, Guardiola ga je u nekoliko navrata koristio i na poziciji štopera. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi