Kolašinac debitovao za Arsenal

Lacazette pogodio u pobjedi od 2:0

Kolašinac debitovao za Arsenal

Bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac danas je debitovao za ekipu Arsenala.

Arsenal je trenutno na pripremama u Australiji, a danas su u prijateljskom meču slavili protiv Sydneyja sa 2:0. 

Strijelci za Topnike bili su Mertesacker u 4. minuti nakon kornera i Lacazette u 83. minuti, samo 15 minuta nakon što je debitovao za klub. Osim toga, Topnici su imali i penal u 56. minuti, ali Welbeck nije bio siguran sa bijele tačke. 

Kolašinac je današnji meč počeo od prve minute u odbrani uz Mertesackera i Bielika, a sa terena je izašao u 72. minuti kada je zamijenio također defanzivac Nacho Monreal.



Potražite više informacija na temu Premier league:





Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi