Kolašinac: Koljeno je svaki dan sve bolje i bolje

Oporavlja se od teške povrede

Kolašinac: Koljeno je svaki dan sve bolje i bolje

Tešku povredu križnih ligamenata koljena fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac doživio je na samom početku Bundeslige.

Nakon operativnog zahvata fudbaler Schalkea je već sada odbacio štake, te marljivo radi na svom oporavku i što bržem povratku na teren..

"Osjećam se dobro i optimističan sam sto se tiče mog oporavka. Moje koljeno je svaki dan sve bolje i bolje", napisao je Kolašinac na svom zvaničnom Facebook profilu, te dodao:

"U klubu treniram mnogo sati na dan da bi se što bolje i jače vratio na teren, kako bi prije svega Zmajevima mogao pomoći da se plasiramo na Evropsko prvenstvo".

Kolašinac je protekle sedmice posjetio i trening kamp našeg boksera Adnana Ćatića, kojeg uskoro očekuje meč protiv Stieglitza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.