Kolašinac konačno u pravoj ulozi na terenu
Foto: EPA

Seli na lijevu stranu

Kolašinac konačno u pravoj ulozi na terenu

M. Šljivak

Odbrana londonskog Arsenala nije se pokazala naročito uspješno u prvom meču sezone protiv Leicestera.

Tim Arsenea Wengera je primio tri pogotka na Emiratesu, ali je na kraju uspio da ostvari pobjedu (4:3). 

Ipak, već za vikend i meč sa Stoke Cityjem odbrana Topnika bi mogla dobiti na dodatnom kvalitetu, jer će u ovom duelu zaigrati i Shkodran Mustafi. 

Njemački reprezentativac će zauzeti svoje mjesto na štoperskim pozicijama, a to će značiti i da će bh. reprezentativac Sead Kolašinac dobiti novu, očekivanu ulogu u timu.

Kolašinac će preći na lijevu stranu terena gdje će pokrivati kompletan prostor defanzivno i ofanzivno, zbog čega je primarno i doveden od strane menadžera Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sigurno je da će Kolašinac tek na svojoj prirodnoj poziciji imati šta da pokaže navijačima londonskog kluba, čiji je miljenik već od prvih nastupa za klub.

Utakmica Stokea i Arsenala igra se u subotu od 18 i 30 po bh. vremenu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi