Kolašinac: Moj doručak je benč klupa

Navijači pitali, Sead odgovarao

Kolašinac: Moj doručak je benč klupa

Fudbalski reprezentativac BiH Sead Kolašinac u četvrtak ujutru nije imao nimalo lagan zadatak. U klupskim prostorijama Schalkea mladi igrač ovoga kluba odgovarao je na pitanja navijača svog kluba koja su stizala pute zvanične Facebook stranice tima iz Gelzenkirhena. 

Tokom 30 minuta najmlađi Zmaj odgovarao je na brojna pitanja navijača popularnih Rudara među kojima su bila i pitanja vezana za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, njegove ambicije na Svjetskom prvenstvu, ali bilo je i privatnih pitanja poput toga šta radim kada odmara od fudbala. 

Za svega nekoliko minuta 700 pitanja putem komentara na popularnoj društvenoj mreži stiglo je Seadu iz cijelog svijeta, što ga je poprilično iznenadilo.

"Prilično je interesantno na ovaj način komunicirati sa navijačima. Potrudio sam se koliko sam mogao da odgovorim na sva pitanja", rekao je "Bosanski Hulk", kako našeg reprezentativca zovu u posljednje vrijeme.

Upravo za njegov izgled bilo je vezano jedno od prvih pitanje, te kako održava svoje tijelo.

"Moj doručak je benč klupa", našalio se Kolašinac.

Jedno od pitanja za bh. reprezentativca glasilo je: "Šta očekuješ od Svjetskog prvenstva u Brazilu?"

"Želimo se što bolje predstaviti, a ukoliko nam se pruži prilika želimo je iskoristiti i plasirati se u eliminacionu fazu Svjetskog prvenstva", odgovorio je Sead.

Najbolja pitanja
Skupljaš li Paninijeve sličice?
Kolašinac: Kupio sam 200 paketića, a sebe nisam dobio!

Kakav je osjećaj igrati FIFAu sa samim sobom na Playstationu?
Kolašinac: Imam osjećaj da sam najsporiji igrač na Playstationu. 

Zašto si takva mašina?
Kolašinac: Moje doručak je benč klupa.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zašto se nisi odlučio igrati za Njemačku?
Kolašinac: Oduvijek sam želio igrati za svoju zemlju, zato sam se odlučio za Bosnu.

Tvoj najdraži događaj u dresu Schalkea?
Kolašinac: Dvije pobjede u derbijima protekle sezone!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti