Kolašinac potpisao petogodišnji ugovor sa Arsenalom?
Foto: EPA

Bh. reprezentativac seli na Ostrvo

Kolašinac potpisao petogodišnji ugovor sa Arsenalom?

D. Rakanović

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac pronašao je novi angažman, prenose mnogobrojni mediji u Njemačkoj. 

Fudbaler Shalkea navodno je potpisao petogodišnji ugovor sa Arsenalom, kom će se pridružiti ovog ljeta po isteku ugovora sa njemačkom ekipom. 

Podsjetimo, za usluge Kolašinca bili su zainteresovani mnogobrojni evropski klubovi, ali se Kolašinac i definitivno odlučio sa englesku Premier ligu. 

Kako je nedavno prenio njemački Bild, u posljednjem periodu postavljalo se samo pitanje gdje će Kolašinac u Engleskoj završiti.

Arsene Wenger je prvi stupio u kontakt s njim, da bi se potom pojavila priča da bi ga u svojoj ekipi rado vidio i menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola. 

Ipak, Kolašinac se po svemu sudeći odlučio potpisati za Arsenal i u narednih pet sezona bi ga trebali gledati u dresu Topnika. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sead Kolašinac je prošao omladinske selekcije Karsruhea, Hoffenheima i Stuttgarta, iz kojeg je 2011. godine stigao u Schalke.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti