Kolašinac se vraća protiv Leverkusena: Osjećam se dobro!

Bh. reprezentativac se oporavio

Kolašinac se vraća protiv Leverkusena: Osjećam se dobro!

Pred fudbalerima Schalkea sutra je derbi susret 26. kola Bundeslige u kojem će odmjeriti snage s četvrtoplasiranim Bayer Leverkusenom.

Kako prenose njemački mediji, za sutrašnji meč u konkurenciji bit će i bosanskohercegovački reprezentativac Sead Kolašinac, koji se konačno oporavio od teške povrede koljena. 

Kolašinac bi meč trebao početi s klupe za rezervne igrače, a u razgovoru za klupsku stranicu poručio je da se osjeća dobro. 

"Sretan sam što ponovo mogu da treniram s ekipom i osjećam se dobro. Čekao sam dugo ovaj trenutak", kazao je Kolašinac, koji vjeruje da njegova momčad i u ovoj sezoni može izboriti plasman u Ligu prvaka. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Vjerujemo da možemo to ostvariti. Utakmica protiv Leverkusena je bitna u ostvarenju tog cilja, jer se i oni bore za Ligu prvaka. U taj susret ćemo ući 100 posto koncentrirani", riječi su Kolašinca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.