Kolašinac uskoro donosi odluku, u igri još dva kluba

I dalje neizvjesna sudbina

Kolašinac uskoro donosi odluku, u igri još dva kluba

Status bh. fudbalera Seada Kolašinca uskoro bi mogao biti riješen.

Kolašincu (23) na kraju ove sezone ističe ugovor sa njemačkim bundesligašem Schalkeom, a budući da još uvijek nije donio odluku vezanu za budućnost, sve je veći broj klubova koji pokazuju interes za njegovo dovođenje.

Kako prenose njemački mediji, listi velikana koji žele Kolašinca još su se pridružili Tottenham i Inter, a rasplet situacije bi mogao biti poznat vrlo brzo.

"Brzo ćemo donijeti odluku. U naredne tri sedmice će se znati sve", izjavio je agent Gordon Stipić, koji vodi brigu o karijeri mladog bh. fudbalera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nije tajna da je tim iz Gelsenkirchena ponudio Kolašincu novi ugovor sa znatno većim primanjima. Ukoliko na kraju ne dođe do produženja saradnje, Schalke će ostati bez obeštećenja od eventualnog ljetnog transfera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije