Kolašinac zadovoljan žrijebom

Schalke igra protiv Ajaxa

Kolašinac zadovoljan žrijebom

Fudbaleri Schalkea igrat će u četvrtfinalu Evropa lige protiv holandskog Ajaxa, odlučeno je današnjim žrijebom u švicarskom Nyonu.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Schalkea Sead Kolašinac zadovoljan je žrijebom te smatra da je Ajax ekipa koja se može pobijediti.

"Mislim da je Ajax ekipa koju možemo pobijediti. U žrijebu je bilo i opasnijih rivala. Ipak, to ne znači da ćemo olako shvatiti Ajax. Bilo koja ekipa koja je došla do ove faze takmičenja, zaslužila je da bude ovdje", rekao je Kolašinac.

Podsjetimo da je Schalke u osmini finala izbacio ekipu Borussije Monchengladbach i to nakon dva remija. Prvo je bilo 1:1 kada je Schalke bio domaćin, a kasnije je bilo 2:2, te je Schalke prošao zbog jednog gola više u gostima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prve utakmice četvrtfinala Evropa lige igraju se 13. aprila, dok su revanši na rasporedu sedam dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi