Kolašinac zbog povrede napustio utakmicu
Foto: EPA

Loše vijesti iz Njemačke

Kolašinac zbog povrede napustio utakmicu

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Schalkea Sead Kolašinac povrijedio se na današnjoj utakmici prvog kola njemačke Bundeslige protiv Hannovera.

Kolašinac se povrijedio nakon jednog starta nad fudbalerom Hannovera Leonardom Bittencourtom, te je morao napustiti susret u 18. minuti.

Radi se o povredi koljena, a umjesto njega je na teren ušao Christian Fuchs.

Povreda sjajnog defanzivca loša je vijest i za selektora Safeta Sušića pred prijateljsku utakmicu protiv Lihtenštajna i početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Kipra, gdje bi eventualni izostanak Kolašinca bio veliki udarac za našu odbranu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.