Kolašinca želi šest velikih klubova

Svi žele bh. reprezentativca

Kolašinca želi šest velikih klubova

E. Škorić

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac igra u sjajnoj formi, a njegove igre itekako su zapažene.

U januarskom prelaznom roku Kolašinac je bio blizu Juventusa, ali je na kraju ostao u Schalkeu, no sve su prilike da će po isteku sezone napustiti redove njemačkog kluba.

On u Schalkeu zarađuje dva miliona eura godišnje, a drugi klubovi mogu mu u najgorem slučaju uduplati primanja. Kako mu ističe ugovor na ljeto, Schalke pokušava da ga 'natjera' na produženje saradnje ili će u protivnom ovaj sjajni bek otići besplatno.

Prema pisanju Bilda, Kolašinca želi šest velikana - Roma, Juventus, Milan, Arsenal, Manchester City i Liverpool.

"Poštujem to što još uvijek nije donio odluku. Nema nikakvih ultimatuma. U koji će klub otići? To ne znam, ali znam da vrijeme ne radi protiv nas. On zna koliko nam znači", rekao je sportski direktor tima iz Gelsenkirchena Hiedel.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dvadesettrogodišnji Kolašinac je zabio gol za pobjedu Schalkea u Mainzu, a glavni cilj mu je da naredne sezone igra u klubu koji igra Ligu prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi