Kolašincu nagrada za odličnu igru protiv Augsburga
FOTO: EPA

Bh. fudbaler u timu kola

Kolašincu nagrada za odličnu igru protiv Augsburga

Njemački sportski list Kicker uvrstio je Seada Kolašinca u idealni tim 24. kola Bundeslige. 

Bh. reprezentativac je treneru Weinzeirlu na uvrštanju u prvu postavu protiv Augsburga (3:0) uzvratio sjajnom partijom, a u 34. minuti utakmice je upisao i svoju petu ovosezonsku asistenciju u Bundesligi.

To je Kolašincu, prema izboru Kickera, bilo dovoljno da se po drugi put ove sezone nađe u timu kola, a osim njega  odabrano društvo još čine: Wiedwald (Werder), Sulu (Darmstadt), Bregerie (Ingolstadt), Kehrer (Schalke), Choupo-Moting (Schalke), Rebić (Eintracht), Sam (Darmstadt), Lewandowski (Bayern), Modeste (Koln), Burgstaller (Schalke).

Kolašinac se u utakmici protiv Augsburga na terenu zadržao do 77. minute, nakon čega ga je zamijenio Dennis Aogo. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi