Komazec: Nemam ambicija da igram u nižem rangu

Nekadašnji napadač FK Sarajevo

Komazec: Nemam ambicija da igram u nižem rangu

S. Mlaćo

Nikola Komazec (29), nekadašnji ljubimac navijača FK Sarajevo, iza sebe ima sjajnu sezonu u Hong Kongu. 

Komazac je prije par dana boravio u Sarajevu, gdje je bodrio FK Sarajevo u duelu sa Zariom, a navijači bordo tima poželjeli su mu što brži povratak u njihov klub.

Za srbijanski Žurnal govorio je o sezoni koja je iza njega.

"Bila je ovo sezona koju ću dugo pamtiti. Prezadovoljan sam, iako kao i uvijek do sada mislim da moće da bude mnogo bolje. Najveće priznanje za mene stiglo je na kraju posljednjeg meča kada su me navijači sačekali ispred stadiona i kada su skandirali moje ime", kazao je sjajni napadač.

Komazec je također istakao da će prema svemu sudeći promijeniti klub, s obzirom da je njegov klub South China napustio glavni čovjek kluba. 

"Oni su odlučili da smanje budžet i da narednu sezonu igraju sa mladim timom u drugoj ligi. To je bio pravi šok, kako za igrače, tako i navijače. Imam ugovor, ali ću najvjerovatnije da napustim klub jer nemam ambicija da igram u nižem rangu. Interesovanje već postoji, pa vidjet ćemo šta će se desiti u budućnosti", dodao je nekadašnji napadač FK Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi