Kompany o kritikama: Nije to ništa

Zna se nositi s kritikama

Kompany o kritikama: Nije to ništa

E. Škorić

Kapiten Manchester Cityja Vincent Kompany kaže kako ga ne brinu previše kritike.

Kompany i njegov City su na meti kritičara nakon eliminacije iz Lige prvaka, ali i loših partija u Engleksoj. 

Pred utakmicu Belgije i Kipra, Kompany je na press-konferenciji govorio upravo o kritikama koje su neizbježne na Etihadu posljednjih sedmica.

“Nije to ništa. Nisam jedini igrač u Cityju koji prolazi kroz to. To mi ne smeta. Ako pobijedimo u narednih 10 utakmica, odjednom ću biti najbrži i najbolji defanzivac na svijetu. To je tako jednostavno. Dovoljno dugo igram da bih to znao”, kazao je Kompany, koji je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

“Ne trebate očekivati sretna lica ako ne osvojite trofeje. Poraz od Barce nije sramota. Barca je jača nego prošle sezone. Moramo raditi da dođemo jednog dana do tog nivoa i to je naš cilj”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije