Konačno dobre vijesti za Real Madrid

Modrić i Marcelo se oporavili

Konačno dobre vijesti za Real Madrid

Trener Real Madrida Zinedine Zidane konačno je dočekao dobre vijesti kada je u pitanjju zdravstveni bilten.

Kraljevski klub odavno nije imao problema sa povredama kao ove sezone, ali čni se da je tim problemima konačno došao kraj.

Naime, dvojac koji je prošle sedmice bio povrijeđen - Marcelo - Modrić, oporavio se i počeo je trenirati. Njih dvojica su danas odradili prvi trening nakon što su propustili utakmice protiv Celte i Real Sociedada.

Modrić je imao problema sa desnim aduktorom, a Marcelo sa tetivama, ali je to sada iza njih. Osim toga, Gareth Bale i Dani Carvajal nastavili su sa individualnim teninzima i njih dvojica bi također trebali ponovo biti na terenu.

Marcelo i Modrić bi trebali biti spremni za naredni meč La Lige kojeg Real igra protiv Celte Vigo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi