Konačno stigla ponuda za Carlosa Baccu

Na korak od Marseillea

Konačno stigla ponuda za Carlosa Baccu

E. Čaušević

Kolumbijski napadač Carlos Bacca će gotovo sigurno napustiti Milan ovog ljeta nakon silnih pojačanja koje su Rossoneri doveli.

Bacca je u januaru želio da napusti San Siro, ali je tada u posljednjem trenutku odbio West Ham. Ipak, jasno je da Milan ovog ljeta želi značajno da mijenja ekipu i sve su šanse da će Bacca biti dio onih igrača koji će napustiti klub. Iako se očekivalo da Kolumbijac bez problema nađe novi klub ponude nisu baš dolazile.

Međutim, čini se da će se Milan riješiti Kolumbijca kada se najmanje nadao. Naime, poznato je da Bacca pregovara s Marseilleom već neko vrijeme, no problem predstavlja visina obeštećenja koje želi Milan. Marseille je prvobitno nudio 15 miliona eura, no to je glatko odbijeno.

No, kako prenose italijanski mediji francuski klub ne želi tek tako da odustane od Bacce. Marseille je danas poslao novu ponudi i sada su spremni da plate 20 miliona eura. Navodno, to je ponuda koja će zadovoljiti čelnike Milana koji samo žele da oslobode još jedno mjesto u ekipi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi