Kondogbia igra sjajno, a ključ uspjeha je odličan tim

Francuz se nalazi u dobroj formi

Kondogbia igra sjajno, a ključ uspjeha je odličan tim

E. Ganibegović

Geoffrey Kondogbia je ovog ljeta napustio redove Intera i pridružio se Valenciji, u kojoj ove sezone igra kao preporođen.

Valencia u LaLigi stoji sjajno, trenutno se nalaze na drugoj poziciji, a Francuz tvrdi kako je ključ uspjeha nevjerovatna timska igra koja je uticala i na podizanje njegove forme.

"Mislim kako je ključ uspjeha tim, koji mi pomaže da pružam dobru igru na terenu", rekao je Kondogbia na intervjuu za El Desmarqueu.

"Sada imam mnogo više samopouzdanja i ovo je dobra grupa momaka. Svi pokušavamo da pomažemo jedni drugima."

"Da li je ovo najbolji period u mojoj karijeri? Teško je reći. U nekim pogledima da, u drugima ne."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U nekim aspektima moje igre trenutno pružam najbolje što mogu, dok sam u nekim drugim znatno slabiji nego prethodnih godina. Ako pogledamo statistiku, onda bih rekao da", izjavio je veznjak Šišmiša

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi