Kondogbia ne želi da se vrati u Inter
Foto: EPA

Zadovoljan u Valenciji

Kondogbia ne želi da se vrati u Inter

Francuski fudbaler Geoffrey Kondogbia igra odličnu sezonu u Valenciji, koja iznenađujuće zauzima drugo mjesto u La Ligi sa četiri boda manje od Barcelone.

Kondogbia je na Mestallu stigao u ljetnom prelaznom roku iz Intera, ali samo na jednogodišnju posudbu. Zvanično je još uvijek član italijanskog kluba u koji se, kako kaže njegov brat a ujedno i menadžer Evans Kondogbia, ne želi vraćati po završetku sezone.

"Geoffrey je veoma sretan u Valenciji i u narednom periodu ćemo pronaći najbolju soluciju za njega, ali i za oba kluba. On osjeća da u Valenciji ima sve što mu je potrebno i čak je doveo porodicu da živi u Španiji. Znam da je njegova želja da ostane ovdje još mnogo godina i da se ne želi vraćati u Inter", rekao je Evans Kondogbia, te dodao:

"Moj brat još uvijek ima ugovor sa Interom i nikad se ne zna šta se može desiti. Moj posao je da pronađem najbolje rješenje za njega".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Geoffrey Kondogbia ne važi za nekog strijelca, ali je ove sezone na devet utakmica u La Ligi postigao dva pogotka, koliko je za Inter postigao na 56 utakmica.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi