Konyaspor je na zimu imao ponudu za Bajića

Bh. napadač postao tražena roba

Konyaspor je na zimu imao ponudu za Bajića

  Uz standardno dobre partije Edina Višće, ove sezone od bh. fudbalera u Turskoj je eksplodirao i Riad Bajić. 

Mladi napadač bh. reprezentacije igra sezonu iz snova i sa 12 postignutih pogodaka je drugi strijelac turske Superlige, a ukoliko nastavi ovako, izvjesno je da se bliži kraj saradnje sa Konyasporom.

Bajić je, bez dvojbe, trenutno jedan od najtraženijih igrača u Turskoj. Za njega su od ranije zainteresovani velikani Fenerbahče i Bešiktaš, a da interesa ne nedostaje ni iz ostalih zemalja za turski Haber je potvrdio i njegov zastupnik.

Bivši napadač Željezničara je navodno imao protekle zime opciju da karijeru nastavi u Grčkoj, tačnije u solunskom PAOK-u, ali je tu opciju odbio. 

Nastavak sezone za Bajića će biti od velike važnosti, jer ako preostalih devet kola odigra dobro mogao bi uslijediti odlazak u neku od liga petica. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi