Koševo spremno da ugosti Zariju

Teren u dobrom stanju

Koševo spremno da ugosti Zariju

Fudbalski klub Sarajevo će u četvrtak igrati revanš meč 1. pretkola Evropske lige protiv moldavske Zarije.

To će biti prva domaća evropska utakmica bordo tima u ovoj sezoni, a izabranici Mehmeda Janjoša se moraju potruditi da ne bude i posljednja. Zaria iz prve utakmice ima prednost od 2:1, pa će Sarajevo morati pobijediti s dovoljnim rezultatom kako bi se plasiralo u naredni krug takmičenja.

Dva dana pred utakmicu, Koševo je spremno da ugosti fudbalere Sarajeva i Zarije. Teren je u dobrom stanju, što možete vidjeti i u fotogaleriji.

Meč Sarajeva i Zarije igra se u četvrtak s početkom u 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi