Koulibaly: Znamo da je Balotelli sjajan igrač
Foto: EPA

Defanzivac Napolija pred revanš s Nicom

Koulibaly: Znamo da je Balotelli sjajan igrač

Napoli će večeras odmjeriti snage s Nicom u uzvratnoj utakmici play-offa za grupnu fazu Lige prvaka. Iako su Napolitanci slavili u prvoj utakmici na svom stadionu rezultatom 2:0, revanš na jugu Francuske bi mogao biti dosta teži ispit za ekipu Maurizija Sarrija.

Naime, Nica je na San Paolu igrala bez Marija Balotellija i Wesleyja Sneijdera koji su ovaj susret propustili zbog povreda, ali bi njih dvojica mogli biti spremni za večerašnji revanš.

Upravo o povratku Sneijdera i Balotellija u ekipu Nice, govorio je defanzivac Napolija Kalidou Koulibaly.

"Oni su iskusni igrači koji posjeduju puno talenta. Znamo da je Balotelli sjajan igrač, svi ga poznaju. On je veoma snažan fudbaler, ali mi moramo razmišljati o sebi, ne možemo se fokusirati samo na jednog igrača...Želimo dobro odigrati sutra, nadam se da nećemo primiti gol", izjavio je Koulibaly na press konferenciji pred susret s Nicom, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Biće to veoma strastven meč, moramo biti pažljivi u svakom momentu utakmice. Nica je veoma opasno, pogotovo s ova dva iskusna igrala, ali trener nas je dobro pripremio i znamo šta naš čeka."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti