Kovačić se vraća u Italiju, ali ne u Inter

Na izlaznim vratima Real Madrida

Kovačić se vraća u Italiju, ali ne u Inter

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti redove Real Madrida.

Kovačić je pred početak ove sezone stigao na Santigao Bernabeu iz Intera, ali se nije naigrao u svojoj prvoj sezoni. Mediji u Italiji danas su prenijeli da će ovaj fudbaler nakon završetka Evropskog prvenstva najvjerovatnije napustiti Real.

Naime, Gazzetta dello Sport prenosi da će se Kovačić vratiti u italijansku Seriju A, ali da to neće biti Inter. Navodno, hrvatski fudbaler je sve dogovorio s Romom, te ga od potpisa za rimski klub dijele samo ljekarski pregledi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko Real Madrid pristane da proda ovog fudbalera Roma će morati platiti oko 30 miliona eura upravo koliko je i Real izdvojio za njega. Navodno je Walter Sabatini zatvorio ovaj transfer, te čeka kraj EP-a kako bi ga ozvaničio.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi