Kožulj: Široki Brijeg se profilirao u ozbiljnu momčad
FOTO: HNK Hajduk

Riječi hvale na račun bivšeg kluba

Kožulj: Široki Brijeg se profilirao u ozbiljnu momčad

S. Mlaćo

Nekadašnji član Širokog Brijega, danas splitskog Hajduka Zvonimir Kožulj u razgovoru za Sportske novosti dotakao se i tima sa Pecare, kojeg u četvrtak očekuje prvi meč drugog pretkola kvalifikacija za Evropsku ligu sa škotskim Aberdeenom. 

Istakao je da je Široki ozbiljna momčad, te da ima nade u prolaz.

"NK Široki Brijeg se profilirao u ozbiljnu momčad. Imali su sreću da su osvajanjem Kupa BiH dospjeli u Europu i svako sljedeće kolo za njih je veliki uspjeh. Protiv Aberdeen Football Club pokušat će izboriti prolaz u 3. pretkolo UEFA Europa League. Ne znam kakav je škotski nogomet, ali sigurno je liga kvalitetnija od Premijer Liga BiH. Međutim, ispao je Glasgow Rangers od Luksemburžana, što očito govori da ima prostora za nadanje u prolaz. Gledao sam NK Široki Brijeg sa Sablićem na klupi u tri susreta na kraju sezone. Ozbiljna su momčad, uz to, nisu u dva susreta protiv FC Ordabasy primili pogodak što daje dodatnu sliku o momčadi", jasan je bio Kožulj, te dodao.

"Napredak je velik u odnosu na prošlu sezonu kada su odmah na strtu ispali od malteške Birkirkara F.C", dodao je ovaj 23-godišnjak.

Kožulj je u Hajduk stigao u julu prošle godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi