Kraj duge sage: Kalinić dogovorio transfer u Milan

Montella pozdravio dolazak hrvatskog napadača

Kraj duge sage: Kalinić dogovorio transfer u Milan

E. Ganibegović

Nikola Kalinić je ovog ljeta želja velikog broja klubova, ali kako vrijeme prolazi on je sve bliži Milanu, čiji dres i želi da nosi.

Milan je prodao Baccu, tako da će svi silama krenuti na Kalinića, kojeg odavno prate, a i sam igrač je izrazio želju za prelaskom na San Siro.

Navodno, kako italijanski mediji prenose, Kalinić će u narednim danima postati novi igrač Rossonera, a Fiorentini će pripasti 25 miliona eura.

U jednom službenom twwetu Milana stoji, čekamo utakmicu play-offa Europske lige i dolazak hrvatskog napadača.

Hrvatski napadač će danas u Milanu obaviti medicinske preglede, nakon čega bi trebao potpisati ugovor na četiri godine. 

Šef Milana, Vincenzo Montella se također oglasio povodom dolaska Kalinića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kalinić će se uklopiti u naš stil igre. Nije sebičan, zna se postavljati u svim situacijama. Iskusan je, poznaje ligu i sviđa mi se kao igrač", rekao je Montella.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi