Bez iznenađenja: Adžemovi i Musemićevi aduti ostali isti

Poznati sastavi ekipa

Bez iznenađenja: Adžemovi i Musemićevi aduti ostali isti

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara i Sarajeva danas na Grbavici igraju 113. vječiti derbi u okviru 16. kola Premijer lige BiH.

Sarajevski derbi trebao je biti odigran jučer, ali je utakmica odgođena za danas zbog loših vremenskih uslova. Nakon što je snijeg uklonjen s terena na Grbavici donesena je i zvanična odluka da će se derbi odigrati danas od 13 sati.

Do početka utakmice ostalo je još nešto manje od sat vremena, a Admir Adžem i Husref Musemić izabrali su ratnike koji će od prve minute istrčati na teren stadiona Grbavica.

Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Graovac, Zec, Ramović, Blagojević, Bogičević, Stanić, Zakarić, Hajdarević, Ubiparip.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo: Pavlović, Hodžić, Bekić, Novaković, Mihojević, Adukor, Stanojević, Sarić, Hebibović, Velkoski, Ahmetović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi