Kraj za trojicu na Nou Campu
Foto: EPA

Rasprodaja u Barci

Kraj za trojicu na Nou Campu

M. Šljivak

Ekipa Barcelone odlučila je da proda trojicu fudbalera u januarskom prelaznom roku.

Kako navode španski mediji, trojica fudbalera katalonskog kluba su na izlaznim vratima tima, a to su Andre Gomes, Rafinha i Paco Alcacer.

Navodno, na njih trener tima s Nou Campa više ne računa. Odlučio je da ih stavi na transfer listu i izvjesno je da će oni napustiti klub u narednom prelaznom roku.

Nijedan od ovih fudbalera nije opravdao velika očekivanja u Barci. Oni će biti zamijenjeni novim igračima i gotovo je sigurno da ih od januara nećemo gledati u ovom timu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, svi ovi fudbaleri imaju veoma zanimljive ponude na stolu. Portugalac Gomes je navodno već postigao dogovor s Tottenhamom, Arsenal i Liverpool žele dovesti Rafinhu, dok se Paco povezuje sa AC Milanom.

Barcelonu očigledno očekuje još jedan zanimljiv prelazni rok u kojem će igrati važnu ulogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi