Kraljevi iskoristili kiks Barcelone

Poklon iz Granade objeručke prihvaćen

Kraljevi iskoristili kiks Barcelone

Poklon iz Granade bio je najbolja inspiracija fudbalerima Reala koji su ponovo, makar na kratko lideri španske Primere. 

Kraljevski klub bez problema obračunao se sa Almerijom, ostvarivši trijumf rezultatom 4:0. Na prvi pogodak Reala čekalo se 28 minuta, a strijelac je bio Argentinac Angel Di Maria.

U nastavku Velšanin Gareth Bale pogađa za 2:0 u 53. minutu. Tri minuta kasnije bilo je 3:0, a strijelac je ovog puta bio Isco.

Tačku na i stavio je rezervista Morata pet minuta prije kraja utakmice. Real Madrid prenoćit će na liderskoj poziciji sa 79 bodova, isto koliko ima i gradski rival Atletico koji svoj meč igra sutra.

Španska Primera, 33. kolo:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid – Almeria 3:0 (Di Maria 28., Bale 53., Isco 56., Morata 85.)

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.