Kraljevi prizivaju Neymara u Madrid: Uvijek je dobrodošao
Foto: EPA

Nastavlja se "flert" Reala sa sjajnim Brazilcem

Kraljevi prizivaju Neymara u Madrid: Uvijek je dobrodošao

Sve je očiglednije da Real Madrid želi "oteti" PSG-ovu skupocjenu akviziciju, sjajnog Brazilca Neymara. "Flert" igrača Reala sa Neymarom se nastavlja, a posljednji u nizu onih koji ga "prizivaju" na Santiago Bernabeu je njegov sunarodnjak Casemiro.

Neymar je ovog ljeta u šokantnom transferu napustio Barcelonu i pojačao PSG za čak 222 miliona eura, međutim nakon samo tri mjeseca u novom klubu on se sve češće povezuje sa povratkom u Španiju i transferom u Real Madrid.

Real, navodno, želi učiniti Neymara svojom sljedećom super zvijezdom, jer Cristiano Ronaldo lagano ulazi u pozne igračke godine. Jedna od taktika koju su Madriđani često upotrebljavali prilikom "pripremanja" transfera jesu i pohvalne izjave njihovih igrača na račun potencijalne mete.

Nakon što je Sergio Ramos "slatkorječivo" govorio o Neymaru, sada je sličnu izjavu dao i Casemiro.

"On je zvijezda. Tačno zna šta radi. Veliki je igrač i uvijek je dobrodošao u Real Madrid. Nadam se da će doći, ali trenutno je sretan u svom klubu", poručio je Casemiro nakon remija Engleske i Brazila na Wembleyju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj Casemirov komentar dolazi samo nekoliko dana nakon što je kapiten Reala Sergio Ramos istakao da su u Madridu za Neymara "otvorena vrata."

"Volimo da su najbolji kod nas, a jasno je da je Neymar jedan od najboljih. Možda je za njega bilo lakše da ode u PSG, nego da direktno pređe u Real Madrid. To su lične odluke. Nikad ne znate šta će se desiti, fudbal je takav. Za njega su vrata otvorena ako želi da dođe. Ja već imam dobar odnos sa njim", izjavio je prije nekoliko dana Sergio Ramos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi