Kramarić dogovorio sve s Juventusom, Rijeka na potezu

Hrvatski fudbaler napušta Kantridu

Kramarić dogovorio sve s Juventusom, Rijeka na potezu

Prema pisanjima italijanskih medija, hrvatski napadač Andrej Kramarić i čelnici Juventusa dogovorili su transfer koji bi se ubrzo trebao realizirati.

Navodno preostalo je još samo da Rijeka usaglasi potraživanja sa Juventusom, a Kramarić bi u Torinu trebao zarađivati 500.000 eura po sezoni.

Trener Rijeke, Matjaž Kek, nada se da će njegov najbolji fudbaler ostati u klubu do ljeta.

"Ja mislim da bi za njega najbolji izbor za odlazak bilo ljeto. U velikim klubovima nema velike pauze i zimskih priprema tako da bi odmah uletio u žrvanj ekipe bez da bi upoznao suigrače i klub. To bi na kraju mogao biti problem", smatra Kek.

Pored Juventusa, u redu za Kramarića već neko vrijeme stoje Milan i Inter, međutim, sve će zavisiti od Rijeke koja će odlučiti hoće li ovaj 23-godišnji fudbaler na zimu napustiti Kantridu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.