Kramarić: Ovo se samo nama dešava, pehovi smo
Foto: Sportcom.hr

Nakon nes(p)retno prokockane pobjede nad Sevillom

Kramarić: Ovo se samo nama dešava, pehovi smo

Fudbaleri Rijeke su večeras oduševili fudbalsku Evropu odigravši hrabro protiv aktuelnog osvajača Evropske lige, ekipe Seville. Iako je španski tim u Hrvatsku došao kao izraziti favorit, na kraju su spletom sretnih okolnosti izbjegli poraz i to u sudijskoj nadoknadi.

Gol Mbije u prvoj minuti sudijske nadoknade ostavio je posljedice na igračima Rijeke, koji su se teško pomirili sa prokockanom pobjedom. Najviše je, čini se, razočaran bio Kramarić koji je nakon susreta izjavio:

"Mislio sam da ćemo slaviti sa 3:1 kako su se stvari odvijale u tim momentima. A onda nam se desilo to što se desilo. Zaista se pitam, jesmo li mi u Hrvatskoj toliki pehovi pa da nam se stalno dešavaju ovakve stvari?".

Kramarić je u nešto vedrijem tonu dodao:

"Da mi je neko rekao da ću žaliti zbog boda protiv Seville, ne bih mu vjerovao. Trebamo biti ponosni na sebe iako je ovo što nam se desilo zaista šteta. Mislim da se Rijeka može nositi sa svakim i to smo večeras dokazali. Čeka nas još lijepih dana ovdje".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kramarić je u susretu sa Sevillom pružio odličnu partiju pošto je izborio jedanaesterac i potom ga realizovao za poravnanje rezultata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.