Kramarić, "vreća miliona" koja je (pr)otjerana sa Maksimira

Fudbaler Rijeke

Kramarić, "vreća miliona" koja je (pr)otjerana sa Maksimira

Rijeka je sinoć na svojoj Kantridi u okviru 3. kola Europa lige sa 3:1 savladala sastav Feyenoorda, jednu od najtrofejnijih holandskih ekipa. 

Strijelac sva tri gola za pobjedu tima Matjaža Keka bio je Andrej Kramarić. Da, da, to je isti onaj kojeg je Dinamova "struka" proglasi više i nedovoljno kvalitetnim za maksimirsku momčad, a potom ga je "gazda" Mamić gotovo (pr)otjerao iz svlačionice Modrih.

I dok je Kramarić sinoć punio mrežu holandskog velikana, nešto dalje je fudbalska tvornica Red Bulla u Salzburgu "punila" Dinamo. Na kraju je tim iz Mocartovog rodnog grada slavio sa 4:2, iako je vodio sa 4:0. Reklo bi se da su se Austrijanci opustili nakon visokog vodstva.

Pravio je Dinamo, a pravi i dan danas velike transfere, i to ne spori niko. Ipak, koja to "stručnost" prekriži i odrekne se fudbalera koji je u ovoj sezoni u 23 utakmice postigao 22 gola? Nijedna!

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

I dok na Maksimiru misle kako i šta dalje u Rijeci se ne sekiraju iskoristili su zicer koji im je servirao lično Mamić stariji, na vrijeme su pokupili (pr)otjeranu i "ne perspektivnu" vreću miliona, a tek treba da je otvore i da prebroje o kojem se iznosu radi. Dok Krama zabija i igra na način kao što je to čini sinoć, ne trebaju se bojati. Trebat će im vremena za brojanje!


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.